Neurochirurgie Herniaoperatie Mediaparkklinik Keulen

Graag wil ik even laten weten dat de hernia operatie bij Dr. Simons in Keulen heel erg goed is bevallen. Zondag (10 juni 2012) zijn we met de camper naar Keulen gereden (250 km.) en hebben daar de camper op de camperplaats gezet. Op de fiets zijn we eens gaan kijken waar de kliniek is en maandag 12.00 uur had ik daar een gesprek. Dr. Simons kon mij wel opereren en dit zou gebeuren de volgende dag om 10.00 uur.

Alles wordt goed uitgelegd

De kliniek is een heel mooi gebouw en mooie kamers. Zeer fijn personeel en alles wordt goed uitgelegd. (meestal in het Duits). Mijn man fietste van de camperplaats naar de kliniek en v.v. Woensdag (13 juni 2012) mocht ik om 9 uur de kliniek weer verlaten en zijn we met de camper weer naar huis gegaan. De week daarna zijn de hechtingen verwijderd door de huisarts en ben ik al weer aardig mobiel (9 dagen later). Nu moet ik nog naar de fysiotherapie. De pijn is weg maar de doofheid in het been en in de voet zijn er nog wel, deze moeten nog wegtrekken.

Groeten Ria Boon

camperplaats_keulen

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Orthopaedie - Arthroscopie schouder "Dr. Berg kwam iedere dag langs, zelfs 's avonds" (Frank Bernhard) Endocenter en St. Elisabethkrankenhaus Damme