Orthopaedie Heupprothese St. Elisabethziekenhuis Damme en revalidatie Lingen

Sinds een week ben ik nu weer thuis na mijn tweede heupoperatie op 19 maart 2014 in Damme, en na het aansluitende verblijf van drie weken in de Hedon-kliniek in Lingen.
Alles is voortreffelijk verlopen, de twee operaties binnen acht weken door Dr. Berg en het prettige verblijf in het Elisabeth-ziekenhuis in Damme, afgezien natuurlijk van de bekende belemmeringen, die door zo'n operatie veroorzaakt worden. Het genezingsproces vergt gewoon geduld.

Wat mij pas in Lingen duidelijk werd, was de perfectie en de steriliteit bij de operaties in Damme. De waakzaamheid voor de MRSA-bacterie heerst niet in alle ziekenhuizen in de omstreken. Ik hoorde van verschrikkelijke gevallen van meerdere achtereenvolgende operaties in andere ziekenhuizen, noodzakelijk door deze bacterie.

Aangenaam verblijf

De drie weken in de revalidatie-kliniek in Lingen waren zeker belangrijk voor het genezingsproces, maar ook aangenaam in het verblijf door de ruime eenpersoonskamer en de mooie omgeving. Zonder uw snelle en perfecte bemiddeling was ik er nooit beland, waarvoor mijn hartelijke dank.

Gelukkig had ik ook de keuze door mijn zorgverzekering bij ONVZ.

In elk geval zal ik uw bemiddeling voor dit traject aan toekomstige heup-patienten aanbevelen.

Met vriendelijke groet,
U.F.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Oncologie - Borstkanker "Grandioze mensen" (fam. van Os, Aalten) Helios Klinikum Krefeld - Hüls