Orthopaedie Resurfacing Damme Endocenter en St. Elisabethziekenhuis

Top die McMinn operatie voor mijn heup!!

De pijn in mijn heup werd dit jaar zo erg dat een operatie onvermijdelijk bleek. In Nederland moest ik echter bijna 20 weken wachten. Gelukkig verwees mijn zorgverzekeraar mij door naar het Zorgloket Duitsland.
Binnen twee dagen was er een datum voor een consult en een datum voor de operatie geregeld. Ik heb gekozen voor het Endocenter Damme, waar Dr. Tom Berg me na een uitgebreide check een operatie met een McMinn kap (resurfacing) adviseerde, aangezien mijn botten nog erg goed waren.

Ik ga zelfs weer skiën!

Op de geplande datum (31 juli 2014) heb ik me gemeld in het St. Elisabeth ziekenhuis in Damme (tegenover het Endocenter) waar ik ben geopereerd.
Een week ben ik in het ziekenhuis geweest. Prima verzorging en dokter Berg kwam tweemaal per dag kijken. Daarna revalidatie thuis m.b.v. de fysiotherapeut. Eerst lopen met 2 krukken, al snel met 1 kruk en na 8 weken de controle bij dr. Berg.
De McMinn kap zat er erg goed in en ik had al meteen na de operatie geen pijn meer in mijn heup. Ik ben nu al weer enkele maanden verder en ben ontzettend blij dat ik  me heb laten opereren in Damme.
Ik kan weer doen wat ik wilde. Een rondje golf lopen en ook weer een partijtje tennissen en ik ga zelfs eind januari weer op de skies.

Alle lof voor dr. Berg en zijn medewerkers.  

Max Mulders, 63 jaar, de Meern

Noot webmaster: februari 2015: inmiddels is dhr. Mulders terug van het skiën, hetgeen goed verlopen is.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Neurochirurgie - Hernia operatie "Ongelooflijk efficiënt" (Dhr. G.B. Helmond ) Mediaparkklinik Köln - Keulen