Orthopaedie Heupprothese Helios Krefeld en Bad Berleburg

februari – maart 2011: mijn heupoperatie in Duitsland: mijn verblijf in Heliosziekenhuis te Krefeld kan ik als goed omschrijven. Ik was weliswaar opgenomen in een ouder gedeelte van het ziekenhuis (ik heb overigens begrepen dat binnen afzienbare tijd de verhuizing naar het nieuwe gedeelte plaatsvindt). Over de verzorging heb ik niks te klagen gehad. Vriendelijkheid stond bovenaan en dat gold ook voor de verzorging.

Blij dat ik deze weg gekozen heb

Na 10 dagen ging ik, vergezeld van mijn man, naar de Rea-kliniek in Bad Berleburg. Het programma stond weliswaar vol met therapieën, maar dat was ook de reden dat ik er naar toeging. Een revalidatie die mij er weer snel bovenop geholpen heeft. Ook hier bijzondere verzorging door fijn personeel en niet te vergeten artsen. Ik ben heel blij dat ik deze weg gekozen heb. Het was wel 3 weken poot-aan spelen, maar daar kreeg je ook wat voor terug. Echt geweldig. Ik hoop dat meerdere mensen ook deze weg gaan bewandelen, anders weten ze niet wat ze missen.

Maart 2013: ik ben nog steeds uiterst tevreden en wandel geregeld en praktisch iedere zondag met echtgenoot en vrienden doorgaans 10 kilometer. Vervolgens ga ik iedere week naar de volksdansgroep en doe alle dansen mee.

Met vriendelijke groet,

Marleen Maas, Vaals.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Voetorthopaedie - Achillespeesoperatie "Erg behulpzaam" (Sylvia Gerads, Kerkrade) Helios Klinikum Krefeld