Interne Geneeskunde Maagklachten Helios Klinikum Krefeld

Ik wil u even laten weten dat ik heel tevreden ben over de zeer snelle bemiddeling, zodat ik binnen een zeer korte tijd terecht kon in het ziekenhuis in Krefeld.
Ook over de begeleiding van de contactpersonen ben ik uitermate tevreden.

Tijdens mijn opname op de afdeling interne geneeskunde om allerlei onderzoeken te ondergaan, kon ik de Duitse taal wel verstaan en spreken,  maar medische gegevens zijn toch weer heel iets anders. Ik wist mij grotendeels zelf te redden, maar toen bij mij een lactose- en fructose intolerantie werd vastgesteld, heb ik hulp ingeroepen van het Zorgloket Duitsland en het was het heel fijn om hulp te krijgen bij de uitleg van het te volgen dieet. Tevens had ik een maagontledigingsstoornis.

Wat een verademing

Het ziekenhuispersoneel of het nu de artsen, verpleegkundigen of laboranten waren, allen waren even vriendelijk en hulpvaardig en kundig. Niets dan lof voor het ziekenhuis in Krefeld! Ze nemen de patiënt serieus met zijn klachten, wat een verademing als je het vergelijkt met Nederland.

Nu moet ik nog wachten op uitslagen die mij zullen worden opgestuurd en mocht een operatie nodig zijn, dan zal ik zeker de weg naar dit ziekenhuis weer weten te vinden.

Met vriendelijke groet,

Loes Huber
Almere

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Neurochirurgie - Hernia operatie "De patiënt staat centraal" (man 43 jaar) Mediaparkklinik Köln - Keulen