Chirurgie Middenrifbreuk Helios Universitätsklinikum Wuppertal

Allereerst wil ik Jan Keijer, de contactpersoon in Wuppertal, een groot compliment geven voor zijn inzet voor de patiënten. Van het eerste gesprek met de artsen tot aan heden is zijn voor-, hoofd- en nazorg top. Jan is erg begaan met de patiënten en dat geeft aardig rust voor een opname / operatie.

Mijn verblijf in Wuppertal is mij uitstekend bevallen. De zorg van de verpleging en artsen is geweldig. De kamers zijn top met vers fruit en een koelkastje, ideaal. Ook de operatie waar ik zo tegen opzag verliep voorspoedig en het herstel ging super.

Een geweldig team

Ik ben blij dat ik door heb gezet en zo een geweldig team aan artsen,verpleging en natuurlijk Jan om mij heen heb gehad. Ook voor mijn man waren ze erg vriendelijk en er was zelfs gelegenheid om te slapen geweldig gewoon.

De Nederlandse ziekenhuizen kunnen hier een voorbeeld aan nemen. En als ik ooit nog een keer geopereerd moet worden kies ik bij voorkeur toch weer voor Wuppertal of een ander ziekenhuis in Duitsland.

Met vriendelijke groetjes,

Lilian Taalman

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Orthopaedie - Heupprothese "Onthaald als een gast" (Hans Peer, Duiven) Helios Klinikum Krefeld en revalidatiekliniek Duisburg