Neurochirurgie Spondylodese Nekwervels Helios Klinikum Krefeld

In juli 2013 geopereerd aan mijn nek in Nederland. Daarna begin oktober 2013 in Krefeld beland.
Ik was uitbehandeld in Nederland. Zeer goed ontvangen in Krefeld. Wat mij opviel was dat er goed geluisterd werd en dat ik dat bijzonder goed vond.
Er werd door een team van artsen onder leiding van Neurochirurg Professor Stoffel gekeken wat er gedaan kon worden om verdere lichamelijke achteruitgang te voorkomen.
Drie keer opgenomen geweest in de Helioskliniek in Krefeld. Daar onderzoeken gehad en alles wat er werd gedaan werd netjes besproken met mij.
Uitslagen van de onderzoeken waren positief. Besloten om operatief mijn nek aan de voorzijde vast te zetten. Aan de achterzijde is een flexibele constructie gemaakt met titanium buizen, platen en schroeven. De operaties hebben begin maart 2014 plaatsgevonden.

Anders was ik in een rolstoel geëindigd

Het is nu zes maanden geleden, ben ook op controle geweest. Zag er zeer goed uit. En nog belangrijker: verdere achteruitgang is door deze twee operaties voorkomen.
Ik heb de heer Stoffel een email gestuurd met mijn dank voor het gehele traject. Zonder dit was ik in de komende jaren in een rolstoel terechtgekomen door verdere irritatie aan mijn ruggenmerg.

Nogmaals dank voor de superbegeleiding, ook voor mijn vrouw en dochter.

Ivar Hermans
Dordrecht

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Orthopaedie - Spondylodese "In 1 woord top" (Harry Creemers, Beuningen) Helios Universitäts Klinikum Wuppertal