Neurochirurgie Helios Hüls Hernia

In Nederland was een enorm lange wachtlijst voor een hernia operatie (meer dan drie maanden). Ik was heel erg blij dat ik door de wachtlijstbemiddeling van mijn verzekeraar IZA en Zorgloket Duitsland (Bregje Smeets), binnen een week in de Helios klinieken geopereerd kon worden.

De Helios kliniek in Krefeld-Hüls is een bijzonder vriendelijk en kleinschalig maar zeer professioneel ziekenhuis. Ik kon zeer snel geholpen worden (hernia operatie). Van chirurg tot receptie: zeer vriendelijk en adequaat. Voor het geval Duits een probleem is, wordt je prima geholpen door een tolk / verpleegkundige, Birgitta.

Zeer tevreden!

De ingreep zelf voelde direct zeer goed. Ik had al lange tijd enorm veel last van herniaklachten die als sneeuw voor de zon verdwenen na de operatie en ook weg zijn gebleven. Ik kon gemakkelijk (ook na de operatie) met vragen terecht. Ik ben dus zeer tevreden en zou dit ziekenhuis zeker opnieuw bezoeken of het ziekenhuis aanbevelen.

De chirurg (dokter Frits Hageman) is een zeer toegankelijk man. Hij nam uitgebreid de tijd om de diagnose te bespreken en toe te lichten hoe hij de operatie uit zou gaan voeren. Ook na de operatie blijft hij gemakkelijk bereikbaar wat heel fijn is als je toch wat twijfels hebt.

Voor de Nederlanders: Hüls ligt vlak over de grens bij Venlo.

Dhr. J.P.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Cardiologie - Dotteren "Het moest uitstekend zijn" (J. van Keulen, Hoofddorp) Helios Klinikum Krefeld