Luxe pakketten

Het kan zijn dat u voorzieningen wenst die uw verblijf in de kliniek extra aangenaam maken. Het gaat dan over niet-verzekerde zorg zoals het verblijf in een 1 persoons-kamer, luxe pakketten die ziekenhuizen aanbieden (verschillend per kliniek: vers fruit, gebak, badjas en slippers, enz.).

In de meeste klinieken zijn luxe voorzieningen mogelijk. Als u dat wenst dan vragen wij dit tevoren aan omdat er niet altijd 1-persoons kamers beschikbaar zijn. Het verschilt per  kliniek wat de standaardkamer is, maar meestal is het een 2 of 3 persoons kamer. De prijzen verschillen ook per kliniek.

De rekening van deze extra's wordt naar uzelf gestuurd of kunt u bij ontslag voldoen, de betaalwijze is per kliniek verschillend. Als u een polis heeft waardoor u b.v. voor een 1-persoons kamer verzekerd bent, dan kunt u deze rekening, nadat u de kliniek betaald heeft, naar uw verzekering sturen. Het is niet mogelijk dat uw zorgverzekeraar rechtstreeks aan de kliniek betaalt. Informeer bij uw verzekeraar hoeveel zij vergoeden.

Helios Klinikum Krefeld heeft kant-en klare luxe pakketten (Wahlleistung). In Helios Universitätsklinikum Wuppertal krijgt u een luxe pakket zonder bij te betalen (2 persoons kamer met extra's). Ook in het Universitätsklinikum des Saarlandes Homburg is het mogelijk een 1 of 2 persoons-kamer te reserveren (prijs op aanvraag).

Op de websites van de klinieken staat het meestal omschreven bij 'Wahlleistungen' of 'Service'.

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Plastische Chirurgie - Osteomyelitis "Prettige communicatie" (Leo van der Hoeven) Helios Klinikum Krefeld