Overige behandelingen

Kunt u de door u gewenste behandeling niet op deze website vinden? Bel ons dan voor verdere informatie: 077-4771970. Op de pagina 'overige patiëntervaringen' staan ook nog behandelingen en patiëntervaringen die niet rechtstreeks met de zoekfunctie gevonden kunnen worden. Niet alle voorkomende behandelingen en / of ingrepen staan op deze website beschreven.

U kunt bij het Zorgloket terecht voor vrijwel alle behandelingen, onderzoeken en operaties. Voor ‘gewone’ behandelingen maar ook voor onderzoek en behandeling van kwaadaardige aandoeningen zoals prostaatkanker, dikkedarmkanker en borstkanker, voor Dotter-ingrepen, catheterablaties,  open-hartoperaties en voor complexe orthopedische en neurochirurgische operaties (DBS, Gamma Knife).

U hoeft niet op een wachtlijst te staan om voor behandeling via het Zorgloket Duitsland in aanmerking te komen. Ook als u nog niet weet wat er precies met u aan de hand is en u een nog niet onderzocht medisch probleem heeft of vermoedt, kunt u van het Zorgloket gebruik maken. Een eenvoudige verwijzing van uw (huis)arts is voldoende. U kunt zich ook aanmelden als u een verwijzing voor een second opinion heeft.

Via het Zorgloket Duitsland krijgt u medische behandelingen van  top-kwaliteit, meestal binnen 14 dagen en alle behandelkosten worden volledig gedekt door uw zorgverzekeraar (overzicht zorgverzekeraars).
Voor de duidelijkheid: dit geldt alleen voor de verzekerde zorg uit het basispakket, wij kunnen u hierover verder informeren. Mochten er speciale zaken nodig zijn waarvoor een machtiging van uw zorgverzekeraar nodig is dan regelen wij dit voor u zoals b.v. bij een neurostimulator.

Wij selecteren voor u het ziekenhuis en de behandelaars die voor uw probleem de meeste ervaring en de beste resultaten hebben én de modernste technieken gebruiken.  En we maken een eerste afspraak voor u.  Wij vragen zonodig de medische gegevens bij uw Nederlandse behandelaar op.

Wij beschikken in de meeste ziekenhuizen over Nederlands sprekende contactpersonen. Deze contactpersonen vangen u op bij uw eerste bezoek en zijn uw aanspreekpunt tijdens het verblijf in het ziekenhuis.

Het Zorgloket Duitsland beschikt over een eigen medisch adviseur voor de vragen en zaken waar medische kennis voor nodig is.

De service van het Zorgloket Duitsland kost u niets.

Wilt u informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons op 077-4771970 (meerdere lijnen).

Direct zoeken
Verzenden »
Ervaringen van patiënten
Orthopaedie - Scoliose operatie "Service en behandeling waren perfect!" (Marlinde) Helios Seehospital Sahlenburg - Cuxhaven